2018. december 29., szombat

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 46. héten?

Tacskó fajtamentő csoportunk gondozásába megérkezett Gemma, az 1 éves standard méretű, rövid szőrű tacskó keverék szuka. Fiatal, kedves kislány, aki sajnos állandóan az utcán volt. Néhány nap alatt már szépen megnyílt, puszikat oszt, más kutyákkal remekül kijön, igazi kis szeretet bomba.


A mérleg nyelve ezúttal a gazdisok felé billent, négyen költöztek végleges családjaikhoz: Ponty, Bodó, Lutz és Princze.


Vizsla fajtamentő csoportunkhoz megérkezett Fickó, a 10 év körüli ivartalan magyar vizsla papa. Ideiglenes befogadóhoz költözött, ahol megtanulhatja a lakásban élést, a városi élet mibenlétét.


Miranda 6 hetesen érkezett a gondozásunkba teljesen szétcsúszott hátsó lábakkal, csak fókázva tudott "járni". Örökbefogadóink barátai látva videóját jelentkeztek maguktól, hogy szeretnének ideiglenes befogadónak jelentkezni, vállalva, hogy orvosi vizsgáltra viszik, és ennek tükrében, ha szükséges később a rehabilitációra is. Tartottunk a rossz hírektől a vizsgálatot illetően, de nagyon bizakodtunk is. Szerencsére jó híreket kaptunk, műtétre remélhetőleg nem lesz szükség, vitaminok szedése mellett ahogy idősödik ki fogja nőni a deformitást. Heti kontrollt javasolt orvosa, hogy nyomon kövesse fejlődését.   

45919575_2006291739430005_2344945323484381184_n.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése