2017. július 17., hétfő

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 27. héten?

A héten többen voltak szerencsések, hiszen gazdához költözhettek, de mindig van új érkezőnk is.

A héten Omnia, az idősebb nagyon pici tacskó keverék hölgy érkezett Szerencsről a gondozásunkba. Utcán találták, természetesen chip nem volt benne és senki nem kereste. Az elején nem tetszett neki a helyzet, de aztán hamar megszokta, hogy intézkedhet, hogy több kutya közé került és még szeretet is kap.


Apóka érkezése óta szívféreg pozitív volt, most végre elmondhatjuk negatív lett a tesztje, gyógyult. Most a legfontosabb, hogy oda kell figyelni a további védekezésre.
Az idős tacskó keverék úr gazdára vár, ahol nyugalomba, szeretetben élhetne.

16265692_1567006389998790_6596645674498599673_n.jpg

Sör az elmúlt héten látogatókat fogadott, most a héten a költözés is megtörtént. Hamar rájött, hogy hazaért és igazán jó kutya, most a gazdikkal együtt tanulják, hogy milyen is lesz az együtt élés. Persze azért azt nem felejtette el, hogy ő egy tacskó.


Pöti csont soványan érkezett, a cicik tele tejjel, a kölykeit nem találták meg. Szerencsére nagyon gyorsan összeszedte magát,  kiderült róla, hogy szobatiszta,  
nagyon kedves, ragaszkodó kislány, aki minden rossz dolog ellenére bízik az emberekben. Nem volt kétséges számunkra, hogy a látogató család nem tud neki ellenállni, egyszerűen szerelem volt mindkét részről. Új otthonát azonnal birtokba vette, és már gazdival dolgozni is jár és segít a munkában is.


Fagyi nem túl sok jót kapott eddig az élettől, a férfiaktól fél, és az érkezése után a kutyákkal sem volt jó a viszonya. Szerencsére ez hamar megváltozott, a törődés és a szeretet, na meg a finom falatok sokat segítettek, és vasárnap ő is elköltözhetett gazdihoz. A gazdi viszi magával a munkába, szépen alakul a kapcsolatuk, persze van még mit fejlődni.

 

Kapor is, hasonlóan Sörhöz a héten összecuccolt és gazdához költözhetett, fiatal gazdái rutinos kutyások és az első hírek szerint minden rendben van


Vizsla fajtamentő csoportunknál a hét ismét nyugodtan telt, egy érkezőnk és egy gazdisodónk volt.

Falusi Málna korábbi tulajdonosaitól került hozzánk, szocializációja sok helyen hiányos, családi panziós befogadójával dolgoznak ezeken.


Méri a héten végleges családra talált, hosszú és boldog gazdis éveket kívánunk nekik!

 18622443_1686275901397622_8545347820075106385_n.jpg

Alaptevékenységi csoportunk szíve a héten ünnepi díszbe öltözött, ugyanis egy régóta gazdikereső védencünk, Smiley végleges családra talált. Smiley megközelítőleg 1,5 évvel ezelőtt került a gondozásunkba vizsla társával együtt, s azóta várt, hogy elérkezzen érte az álomgazdi. Nagyon boldog és hosszú gazdis éveket kívánunk neki!


A német dog fajtamentő csoportnál Nefera visszatért. Segundoval együtt fogadták őt örökbe, de sajnos hiába a sok próbálkozás, kutyatréning a két kutya nem jön ki egymással. Egy komolyabb összeveszés után született meg a döntés: mivel Segu volt, akit elsőre választottak, és ő az esélytelenebb is, Segundo marad, Neferának viszont új otthont kell keresni.
Nefi tehát gazdikereső, érdeklődni róla a nemetdogsos@gmail.com címen lehet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése