2015. szeptember 7., hétfő

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 33. héten?

A nyár legbelassultabb hetét tudhatjuk magunk mögött, s bár olyan hét, amikor nincs miről számot adnunk, nincs soha, de kevesebb történés volt a héten, ez biztosan kijelenthető.

Esélytelen keverékeink csoportját kettő kutya erősítette meg. Anubiszt Sukorón találták, de az eredeti gazdája nem került elő. A fiatal, közepes termetű keverék kan ugyan félénk, de nagyon jó lelkű kutya, aki most ideiglenes befogadónál várja, hogy valaki belészeressen.


Vidar egy német dog-vizsla keverék mamlasz, aki túl nagy vállalásnak viszonyult az előző gazdájának. Szerencsére nagyon jófej kutya, csak még szeleburdi, ami ebben a méretben a tapasztalatlanok számára ijesztő lehet.

  
Esmee és Lordi gazdától érkeztek meg gondozásunkba. Ideiglenes befogadó híjján kennelsorunkon kaptak helyet. 

Esmé és Lordi

Bár a nyár még javában zajlik és nagyon sokan pihennek, nyaralnak szerencsére ez nem szegte kedvét az örökbe fogadni vágyó gazdiknak. 4 apróságunk is szerető és felelős családot talált, akik vállalták oltási programjuk folytatását, ivartalanításukat illetve kutya suliba is járni fognak mindannyian.

A W alomból a héten ketten is elköltöztek ideiglenes befogadójuktól. Willy és Wendy is igazi városi kutya lesz, ahol biztosítva van számukra a meleg kanapé és naponta kétszeri hatalmas séta.

Willy és Wendy

Keszit korábbi tulajdonosa ajándékba kapta, de miután megrágott ezt-azt, mindenáron szerettek volna megszabadulni... Egy állatbarát megmentette őt, s a gondozásunkba kerülhetett. És szerencséjére nem sokat kellett várni az álom gazdira. A héten ő is beköltözött új otthonába és már első este elfoglalta az őt megillető puha ágyikót.


Lolka, akit korábban testvérével együtt Bolkával  Fehérváron találtak szerencsésen révbe ért a héten. És nem is kellett messzire költözni, hiszen ideiglenes befogadójának a szomszédja szeretett bele és úgy döntöttek, hogy ők szeretnék felnevelni.


A héten Norka átesett az ivartalanításon, így már semmi akadálya, hogy gazdisodjon, így hamarosan költözhet új családjához.


És bár a megszokottnál több kölyök van a gondozásunkba érkezett egy újabb segítségkérés, amire nem tudtunk nemet mondani. Így a héten megérkezett a gondozásunkba egy újabb alom a B alom. 6 vizsla keverék baba, akiket a balassagyarmati állatvédők rendkívül rossz körülmények közül mentettek. 3 kislány és 3 kisfiú van közöttük, körülbelül 12 hetesek és szerencsére már mindannyian ideiglenes befogadónál szuszognak. Számokra keresünk olyan örökbe fogadni szándékozó családokat, akik vállalják oltási programjuk folytatását, ivartalanításukat és élethosszon át tartó szeretésüket, gondozásukat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése