2015. szeptember 15., kedd

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 34. héten?

Augusztus 20-án ismét ott lehettünk a Várban, hogy bemutathassuk a tevékenységünket. Bár az időjárás nem kedvezett, de így is remek napot zártunk. Köszönjük!

 
Ezen a héten történt még, hogy az Egyesületünk meghívást kapott a FIX TV-től Remény, a bántalmazott vizslafiú kapcsán. A riportban az Egyesületünk elnöke beszélt Remény jelenlegi állapotáról, és a Futrinka Egyesületről. Itt látható az adásba került riport: https://www.youtube.com/watch?v=-bs-bwmRmjo
 
A Vodafone Red születésnapi programjában a szerencsések kívánhattak valamit. A többség külföldi hétvégét vagy wellness nyaralást kért, de egy szülinapos Rita a tacskó fajtamentés védenceinek kért tápot, amit a héten át is vehettünk. Nagyon köszönjük az önzetlen felajánlást, s ha Rita, aki anonimitást kért, mégis jelentkezne az info@futrinkautca.hu e-mail címen, egy tacskó fajtamentéses ajándékcsomaggal azért megajándékoznánk.
 

Magyar vizsla fajtamentő csoportunktől több kutya is gazdira talált.

Itthon lelt új otthonra Winnie, Babér és Lucy.

Winnie, Babér és Lucy
 
Külföldi partnerszervezeteink segítségével elutazott Álmos, Norka és hosszú-hosszú idő után Misina.

Álmos , Norka & Misina
 
Egy alomegyesítést is végrehajtottunk: adott volt néhány pöttöm vizsla keverék baba, akiknek pótmama kellett volna, illetve egy segítségre szoruló mama és babái egy gyepmesteri telepen. Most ők a mi Sz-babáink.

A kis család mellett lett még egy kutyánk Rénó személyében.


Esélytelenjeink jó hetet zártak, mert kivételesen nem befelé áramlottak a kutyák, hanem végre gazdisodásoknak örvendhettünk.
 
Hableány, a társasági keverék szuka itthon gazdisodott, s bár rá nagyon nagy volt az érdeklődés, jó gazdit találni mégis nagyon nehéz volt számára.
 

Írgina, a félős nagyság a héten próbaidőt kezdett egy családnál, de hamar át is fordult a kapcsolat egy végleges döntésbe: Írgina marad. S bár még a férfi gazdival nem tökéletes az összhang, nem teljes a bizalom, de nem adják fel. 
 
 
Alain, a tündéri jack russel terrier kan hónapokat várakozott, de végre Németországból rátalált az igazi, s ezen a héten elutazhatott. Ne feledjétek, hogy még két jack russel terriernek - Rafkósnak és Mackó testvérnek - ideiglenes befogadót vagy gazdát keresünk.
 
Alain
Rafkós és Mackó testvér
 
Néha van olyan védencünk, aki beragad, de nem értjük az okát. Kajak ilyen kutya volt, de végre a héten ő is csomagolhatott.
 
 
Mitzi, a hatalmas láncról mentett szálkás szőrű tacskó szuka is kirepült, egy őt rajongásig szerető új otthonban folytathatja az egykoron rosszul indult életét, immáron valódi szeretetben és kényelemben.
 
 
Waldo, a fiatal, rövid szőrű tacskó kan igazán nem időzött sokat nálunk, hamar megtaláltuk számára a tökéletes gazdit.
 

A német dog fajtamentés védencei közül Old Pici átesett az ivartalanításon. Szerencsére minden rendben ment, így Pici néni is kész a gazdisodásra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése