2018. november 12., hétfő

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 34. héten?


Egyesületünk augusztus 20-án egy három napos rendezvénysorozaton vett részt az Ízek Utcáján Budapesten a Clark Ádám téren. Immár hagyománynak számít, hogy az Agár Fajtamentés és a Hangya Közösség mellett mi is képviseltetjük magunkat. Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a standunkhoz!


Vizsla fajtamentő csoportunk gondozásából a héten többen is kirepültek.
Karácsony Báróval a legutóbbi örökbefogadó napon ismerkedett meg leendő családja, most pedig hivatalosan is gazdihoz költözött.


A P-babák közül Pinyakoláda kezdte meg gazdis életét.

xpiny4

Partnerszervezetünk, a Hands4Paws segítségével elutazott: Enzo, Bende, Bomond, Kócos Alex, Nefru, Tóbi és Csillagvirág.


Alaptevékenységi csoportunkat a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány kereste meg azzal, hogy át tuduk-e venni egy csontsovány, apatikusan elfekvő németjuhász keverék kutyát, akivel ott állnak az útszélén, és várják a csodát, hogy valaki segítsen. Nálunk is létszámstop van, de egyszerűen nem volt szívünk nemet mondani. Panziósunk ingyen vállalta őt, egyesületünk vezetői pedig összeadják az orvosi költségeket. Az August nevet kapta tőlünk, sajnos nagyon erőtlen, gyenge és fáradt, de figyel. Egyelőre minden mozdulatra, ami felé irányul odakap, szóval nem lesz egy könnyű menet a szocializációja. De bízunk benne, hogy nyitni fog, ha látja, hogy nem teszünk vele semmi rosszat.


Tacskó fajtamentő csoportunknál Lucy gazdis kutya lett.

xlu2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése