2018. november 19., hétfő

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 37. héten?

Rendezvények tekintetében erős hétvégén volt, míg tacskó fajtamentő csoportunk a veszprémi Tacsi Talin mulatott a sparheltlábúakkal, csapatunk többi tagja sétáltató naponkon vett részt. Az előrejelzés rossz időt jósolt, de szerencsére szép napsütéses idő volt, jól le is pirultunk. 


Alap tevékenységi és vizsla csoportunk mentvényei közül 35 védencünk vett részt a sétáltató napon, mindenki hatalmasat kirándult, sokan többször is. Köszönjük az önkénteseknek, hogy eljöttek, csodássá tettétek a napjukat! Rengeteg adomány érkezett, aminek nagy hasznát fogják venni! Készültünk egy kis piknikkel is, hogy senki ne maradjon éhes vagy szomjas. Éjszakába nyúlóan sütit, rágcsát sütöttünk és zsíros kenyérrel vártuk a fáradt kirándulókat. Szerettük volna meghálálni ezzel a résztvevőknek segítségüket. Nem számítottunk ennyi lelkes önkéntesre, nagyon jó érzés volt látni, ahogy csak érkeztek és érkeztek az emberek. Védenceink boldogan indultak sétálni, sok-sok simogatást és jutalomfalatot kaptak, ők is, mi is kellemesen elfáradtunk.


Vizsla fajtamentő csoportunknál a szuper hangulatú sétáltató napot sajnos beárnyékolta egy szomorú hír, egykori 2010-es védencünk Dorka-Csupor visszakerült a gondozásunkba. Egészségügyi okból kellett fájó szívvel lemondania róla gazdájának, tényleg olyan nehéz helyzetbe került, hogy nem volt más választási lehetősége. Dorka-Csupor remek kutya, szerencsére jól viselte a változást, hamar beilleszkedett befogadója falkájába, mindenkivel kedves és baráságos, nyugodt öreglány.


Tacskó fajtamentő csoportunknál a rendezvény mellett két gazdisodónk is volt.
Dóri gazdihoz költözött.

d1

Terra is megtalálta végleges családját.

t1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése