2017. március 26., vasárnap

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 11. héten?

Idén is hivatalosak voltunk a minden évben a Budai Várban megrendezésre kerülő márciusi 15-i családi napra. Ez alkalommal a Szentháromság téren találkozhattatok velünk és védenceink közül Smileyval, Sima Sárival, Bubuval, Sánta Pajtással, Daikirivel, Deliaval, Drótos Hugóval és Zsercivel. Egy nagyon jó kis hangulatú rendezvényen lehetünk túl, köszönjük mindenkinek, aki kicsit kilátogatott hozzánk!



Vizsla fajtamentő csoportunknál Sima Sári ultrahangon és röntgenen járt, a laborja jó, a tüdeje tiszta, viszont a méhe, a petefészke és az emlői is tele vannak daganatokkal, több műtétre is szükség lesz ezek eltávolítására. De előbb meg kell erősödnie, a jó étvágya ellenére is mindössze 14 kg.

s8.jpg
Monorocky rutin szívféreg tesztje negatív lett, átesett az ivartalanításon, készen állna a gazdisodásra, már csak a végleges családot kell felkutatnunk számára.



Tony Montana hamar belopta magát mindenki szívébe, a héten maga mögött hagyta a tanyát, volt védencünk, Demény és falkája fogadta otthonába ideiglenes pártfogoltjukként, de továbbra is gazdit keres, örökbefogadásával kapcsolatban amagyarvizslasos@gmail.com e-mail címünkön tudtok érdeklődni.

17309879_146410612548703_5907824155149893366_n.jpg
Lotte és Luiser érkezéskori szívféreg tesztje pozitív lett, ám a lassabb, de biztonságosabb kezelés mellett a legutóbbi ismétlőtesztjük negatív lett! Mindketten átestek az ivartanításon, készen állnak, hogy végleges családra találjanak együtt, már csak az álomgazdi jelentkezését várjuk! Lotte és Luiser együtt keresnek gazdit, örökbefogadásukkal kapcsolatban a magyarvizslasos@gmail.com e-mail címünkön tudtok érdeklődni.

Vizslafotozas__53A8925_FB.jpg

A héten az Alap tevékenységi csoportunknál gazdisodásról számolhatunk be! Palota Péter volt a szerencsés, aki kanapéra cserélte a kennellétet. Az első hírek szerint Péter nagyon ügyesen veszi a városi kutyaéletet, gyorsan tanul, nagyon okos - és már a tv-től sem tart :) Először furcsa volt neki, hogy hangok és fények jönnek ki a varázsdobozból!
Sok boldogságot Péter!



A héten ismét búcsúzunk. Stihl néni elhagyott minket, ami elszomorította ez egész hetünket. Igaz, hogy 14 éves volt, de egy nagyon vagány és karakán hölgyet ismerhettünk meg benne, aki ha valami nem tetszett akkor harapott, nem tetszését fejezte ki. Mégis egy egyéniség hagyott itt minket, nagyon fájdalmas volt ez számunkra. 2016. októberében érkezett, reméljük, hogy nálunk töltött idő alatt érezte, hogy fontos számunkra és szeretjük.
Légy boldog odaát, nem felejtünk el!

stihl_010.jpg

Korom visszatér, sajnos ő sem szerencsés. Igen, tudjuk hogy szeparál, ezért befogadójánál is szobakennelben él, amit megszokott és szeret. Ha valaki elfogadja azokat a tanácsokat, amiket adunk és betartja őket, akkor nem lenne gond belőle, de hiába igyekszünk segíteni, ha nem fogadják meg ezeket. Nos, Korom ennek az áldozata lett, így ismét gazdikereső.
Reméljük eljön végre érte az, aki tudja hogy ez megoldható probléma, és így egy szerethető kedves kutyával élhet majd.  

korom2_002.jpg

Azért a héten is voltak jó hírek, több kutyánk gazdához költözhetett.

Tejföl volt az egyik szerencsés, aki egy magyar ősökkel rendelkező angol hölgy kutyája lehet. A gazdi otthonról dolgozik, így nem lesz hiány, abban hogy az idejüket együtt tölthessék.
Kívánunk nagyon boldog életet nekik!

tejfol.jpg

Old Timer az Illatos útról érkezett. A 13 éves tacskó keverék kan, akinek az életéért napokig aggódtunk, nagyon szerencsés volt, egy régebbi támogatónk szinte azonnal jelentkezett, hogy örökbe fogadná. Amikor jobban lett, ideiglenesként már költözhetett. Azóta az egészsége érdekében sok minden történt, most már a további életét gazdis kutyaként töltheti, családtagként, melegben és szeretetben. Légy nagyon sokáig boldog a gazdival!

old1.jpg

Kis Bence is elköltözött. Azonnal tudta, hogy hazaért, a megfelelő kanapét birtokba vette, nagyon jó fiúként viselkedik, hiszen ő már egy gazdis kutya, akinek van családja.
Minden jót kívánunk kicsikénk, légy boldog!

b3.jpg

Cathy is az egyik kedvencünk, aki kis mérete ellenére a nagy kutyák társaságát kedveli. Vasárnap egy olyan helyre tehette picike testét, ahol nagyon fogják szeretni. A legjobbakat kívánjuk Cathynek, a gazdis kutyának!

cathy1_003.jpg

Cudar is vasárnap költözhetett új családjába. A fiatal kamasznak még van mit tanulnia, amivel a gazdik is tisztában vannak, így hamarosan iskolába fog járni. Hamar meg fogja tanulni amire szükséges van. Légy nagyon jó és okos kutya és becsüld meg, hogy szeretetben és törődésben élhetsz ezután.

cudar3.jpg

Jolandát, a fiatal kis méretű tacskó szukát találták, sajnos rossz állapotban soványan, meggyötörten. A kölykei nem voltak sehol, egyelőre az egészségét igyekszünk rendbe hozni, reméljük hamar jobban lesz.



Kamilla, az 5  éves fekete-cser tacskó szuka az egyeki gyepmesteri telepről érkezett. Még nagyon megrázó volt számára az utazás előtti tortúra, nem tudta hova kerül, a szemeiben félelem volt. A többi kutyával azonnal jóban lett, és az első éjszaka után már megnyugodott. Hamarosan jövünk újabb hírekkel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése