2015. október 6., kedd

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 38. héten?

Egy jó fotó nagyban hozzájárulhat védenceink gazdisodási esélyeihez. A héten pedig abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy több védencünkről is készült jó fotó egy, a tárnoki kennelsoron rögtönzött stúdióban a VauVau Professzionális Kutyafotó (www.vauvau.hu) jóvoltából. Rekordot is döntöttek, mert néhány óra leforgása alatt közel harminc védencünket kapták lencsevégre.


A fotózásról megjelent egy rövid cikk is, azt is érdemes elolvasni:

A 4Life Direct Kft-nél az adott hónap dolgozója mindig 40.000 Ft-tal támogathat egy általa választott alapítványt. Sz. Gergő a hónap dolgozója cím elnyerésével a Futrinka Egyesületet választotta, mint kedvezményezett. Köszönjük neki, hogy gondolt védenceinkre!
A tacskó fajtamentéstől a héten kettő kutya költözött gazdához. Látszólag ennyi a hír, de a háttérben már a következő hetek érkezőit egyeztetjük, illetve próbálunk kitalálni valami intenzívebb hirdetési kampányt, hogy a kennelsori védenceink a hidegebb éjszakák előtt legalább ideiglenes befogadókhoz költözhessenek. Van ötletetek, hogyan lehetnénk hatékonyabbak?

Mindenesetre ezen a héten végre gazdihoz költözött Maddy, a siheder tacskó keverék szuka, aki a láncos mamájával együtt került a gondozásunkba.


Schwartz sem időzött sokat ideiglenes befogadójánál, mert egy család, akik még korábban a tárnoki kennelsoron sétáltatták, annyira beleszeretett, hogy nem akartak többé nélküle élni. Végre tehát érte is eljött az álomgazdi, akit nagyon-nagyon megérdemelt már.


A héten magyar vizsla fajtamentő csoportunknál két védencünk, Szilos és Sz. Gombóc külföldi partnerszervezetünk segítségével útnak indultak új életük felé. Szilos talált kutyaként került a gondozásunkba, s eredeti gazdája nem jelentkezett érte. Gombóc sorozatos csirkegyilkosságai miatt került a gondozásunkba korábbi tulajdonosától. 

Szilos és Sz. Gombóc

Trini még áprilisban a mátészalkai alapítványtól érkezett a gondozásunkba, ahol az ottani önkéntesek betegen és lesoványodott állapotban találtak rá. Ideiglenes befogadónál élt gazdásodásáig, a héten ő is szerető családra talált.


Ez a hét sem telt el érkező nélkül, kisvárdai Ugatlak Alapítványtól került a gondozásunkba a fiatal magyar vizsla, Nené. 


Több védencünk is befogadót váltott a héten, Rénó szökési kísérletei miatt költözött ideiglenes befogadójától egy kutyapanzióba. Jánkó átmeneti befogadójától ideiglenes befogadóhoz költözött korábbi védencünk, Choko mellé. Copperfield pedig ideiglenes befogadójától költözött egyik önkéntesünkhöz.

Rénó, Jánkó és Copperfield

Az Sz-babák állatorvosnál jártak a héten, megkapták a chipet, oltást, féreghajtót, és mindenki megkapta a saját kis színes nyakörvét is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése